2017 óta több, mint 3000 családnak segítettünk

Miért válasszam a Pacsirta Fejlesztőházat?

MINDEN EGY HELYEN

Fejlesztőházunk készen áll a gyermekek komplex vizsgálatára fejlesztésére. Több szakma és módszer találkozik, ami a hatékony fejlesztést és fejlődést segíti elő. Területek: komplex vizsgálat, logopédia, gyógypedagógiai, mozgásfejlesztés, beszédindítás, home traning, korai fejlesztés (babatorna), konduktív terápia

Alapítás

2017-ben alapítottuk fejlesztőházunkat. Azóta több, mint háromezer gyermeknek segítettünk a fejlődésben.

Érték

Középpontban a gyermek és a család áll. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a gyermek és a család a maximumot kapja a közös munka során.

Megfizethetőség

Megfizethető árakkal dolgozunk, amiért cserébe minőségi szolgáltatást nyújtunk. Ezek mellett kapcsolatban állunk egészségpénztárakkal. Különböző kedvezményeket biztosítunk (testvérkedvezmény, ingyenes órák, ingyenes szűrővizsgálat). Pályázunk folyamatosan, hogy ingyenes vagy/és kedvezményes foglalkozásokat tudjunk megkínálni a hozzánk forduló családoknak.

Rugalmasság

A csoportos óráinkat a szülői közösséggel egyeztetve alakítjuk ki, biztosítva így azt, hogy mindenki kényelmesen tudjunk jönni hozzánk. Az egyéni órákat is igyekszünk a szülői igényekhez alakítani.

Minőség

Különösen büszkék vagyunk a pozitív visszajelzésekre, a követői számokra (facebook) és arra, hogy a hozzánk forduló családok 90%-a hosszútávon a fejlesztőházunkat választja.

Igény

A valódi igényekre reagálunk- és az igényekhez igazítva alakítjuk ki órarendünket, válogatjuk meg az általunk megkínált terápiákat és szakembereket.

Alapelveink

 • minden gyermek érték, minden család érték.
 • megfelelő kommunikáció: oktatóink szinte baráti kapcsolatot ápolnak a hozzánk forduló családokkal. Érthetően, egyértelműen fogalmazunk a gyermeket érintő kérdésekben.
 • hiszünk az egyéni fejlődésmenetben
 • hiszünk a fejlesztés erejében
 • fontosnak tartjuk a fejlesztést, prevenciót, korrekciót és a tanácsadást is
 • nem hiszünk a túlzásba vitt fejlesztésben, nem hiszünk a „sírásra” alapozott fejlesztésben
 • hiszünk a játékos, kompromisszumokra épülő foglalkozásokban
 • hiszünk a család erejében
 • kedvesek és türelmesek vagyunk
 • felkészülten várjuk a gyermeket
 • csapatunk folyamatosan továbbképzi magát
 • team-ben dolgozunk és komplex, holisztikus szemlélet képviselünk. Fejlesztőházunkban több szakma és módszer találkozik. A szakmákat és a módszereket ötvözve segítjük a gyermeket a fejlődés útján

Visszajelzések

Hozzáértő csapat, nagyon hasznos tanfolyamokkal, órákkal. 4 alkalom segített a kisfiúnknak, hogy fellazuljanak az izmai. Reni szuper volt :)

Mindkét lányom imádja a foglalkozásokat. Jó hangulatban, játszva okosodnak, a szülőket pedig remek tanácsokkal látják el.

Kedves, aranyos, lendületes csapat.

A bolcsis torna az abszolút kedvenc.
További vélemények

A fejlesztőházról

A fejlesztőház 2017-ben nyitotta meg a kapuit. Azóta töretlenül fejlődünk. A fejlesztőház három teremmel működik- kettő mozgásfejlesztő terem és egy logopédiai/gyógypedagógiai teremmel. A közel 140 nm-en nap mint rengeteg értékes fejlesztés történik. A gyerekek játszva fejlődnek, a szülők pedig hasznos tanácsokat kapnak igény esetén. Nagyon fontos számunkra a családias légkör. A szülőkkel kéz a kézben foglalkozunk a gyermekkel. Minden családnak a maximumot nyújtjuk.

A fejlesztőház 0- 14 év közötti gyerek több irányú fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztések minden esetben egyénre szabottak. Egy- egy foglalkozás korszerű játékok és fejlesztő eszközökkel van színesítve. Egyéni és csoportos terápiák keretén belül zajlik a fejlesztés, tanácsadás, prevenció, korrekció és rehabilitáció/ habitáció.

Rólunk- foglalkozások, szakemberek

Tapasztalt, diplomás szakember várják a családokat. Ggyógypedagógus, konduktor, logopédus, szomatopedagógus, viselkedés terapeuta foglalkozik a gyerekekkel. Fejlesztőházunkban több módszer is elérhető, konduktív terápia, TSMT, DSZIT, KMT, ABA terápia. A szülő telefonon, emailben tud időpontot foglalni egy vizsgálatra. A részletes anamnézis felvétel után felmérjük a gyermeket. Hazai és nemzetközi mérőeszközöket használunk a vizsgálatok alatt.

A komplex vizsgálat után egyéni vagy csoportos foglalkozás keretén belül fejlesztjük a gyermekeket (amennyiben szükséges a fejlseztés), ezek mellett home tranineget is biztosítunk a családok számára. A fejlesztőház egy belső protokoll segítségével működik, melyet tapasztalt kollégáink állítottak össze. A Fejlesztőházban szoros team munka működik. A különböző munkacsoportok remekül kiegészítik egymást és komplexen fejlesztik a gyermekeket. A szülőket a terapeuták év közben folyamatosan tájékoztatják a gyermek állapotáról. Év végén írásos összefoglalót adunk a gyermek fejlődését illetően.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy tudásunkat folyamatosan tovább bővítsük-, rendszeresen eljárunk továbbképzésekre, ahol a legújabb módszerekkel ismerkedünk meg. A tudást a mindennapjainkban is felhasználjuk a fejlesztések során

Szakembereink

Jelentkezz te is foglalkozásainkra!

Jelentkezés